Gadis Kidal Menaip // Atiqah Nxjihah
Giveaway Niyaz 1st Year Birthday by DeariesCouple
posted by Atiqah Nxjihah Sunday, January 15, 2017 7 comments


Holla! Jemput join memeriahkan lagi giveaway ini okay! :)

Labels: , , ,

Lazy Post Lazy Everything
posted by Atiqah Nxjihah Wednesday, January 04, 2017 3 comments

Holla everyone! Finally de masa sedikit nak berblogger harini even diri ni penat tapi penat tak tahu buat apa. Eventho pergi trip tapi just melepak sebab data data yang diperlukan dah siap diambil ngeh ngeh ngeh. Trip ni 3 hari and ulang alik dari uitm ke ipoh for three days. Yelah dekat jekan buat apa nak pihak fakulti nak sewa hotel pulek ye ke idok (?)

Today memang lazy post je sebab boring en nak tido macam awal lagi huhuhu. Nak buat drawing (?) SubhanaAllah sumpah aku tak reti ! Apa aku reti (?) Sudah pasti tidoq and online memanjang kah! Actually skop tugas aku kena cari defect bangunan kat ktm ipoh tu je and drawing tu orang lain yang buatkan.

So before that nak ucap thank you kepada pemenang yang sudah tuntut hadiah :) And sorang lagi tak tuntut tuntut sampai sekarang so aku cancelled lah nama dia dari pemenang. So happy happy gais. Next time sudi sudikanlah join lagi giveaway aku okbyee !

Labels:

design by Wanaseoby