Gadis Kidal Menaip // Atiqah Nxjihah
Cara Follow Blog Melalui Add Reading List
posted by Atiqah Nxjihah Saturday, November 19, 2016 2 comments



Hi. Harini tiba tiba rasa nak ajar cara lain nak follow blog kalau blog tu tak ada kotak followers *macam diri ini crying emoji* Senang je tutorial ni and saya rasa semua orang dah tahu kot hehe saja je nak bagitahu lagi.

So nampak tak bulatan yang saya bulatkan tu ?

Firstly tekan situ and dia akan keluar macam di bawah ni 

 

Lepas tu just copy and paste link url blog yang korang nak follow dalam kotak then tekan Follow and siap ! Hehehe senang je kan ? Cuma agak rumit lah kalau untuk sesetengah orang yang malas nak buat macam di atas tu. Okay itu sahaja thanks! :)

Labels:

design by Wanaseoby