Gadis Kidal Menaip // Atiqah Nxjihah
Happy New Year 2k17
posted by Atiqah Nxjihah Sunday, January 01, 2017 4 comments



Happy New Year 2k17! Holla! Alhamdulillah dah masuk 01 January 2017 and masih diberikan peluang untuk bernafas dalam dunia yang fana ni. So bila dah masuk 01 Jan ni maka berakhirlah giveaway kedua aku. Kepada para peserta sila alert dengan pengumuman pemenang okay huhu. 

Pejam celik pejam celik dah 20 tahun dah rupanya. Siapa geng (?) Sep tangan sekali hehe. Dah tak ada dah teen teen kat umur belakang. Tapi tak kisah pun 👅 Makin meningkat usia ni semakin tak rasa apa apa nak celebrate macam zaman kanak kanak dulu. Yang aku tahu hanyalah mereput atas katil sambil main telefon. Nak nak cuti ni haish sampai hari isnin pulek tu yeay! Selasa sampai khamis terus pergi trip kat ipoh. Pastu next week sekali lagi pergi penang pulek 😭


Padat jadual tapi nak buat macam mana. Terima jelah hehe. Nak nak semester ni ada subjek drawing. Lagilah kusut aku rasa. Aku dengan drawing ni memang tak ngam sejak dulu lagi kot tapi gatai ambil subjek yang ada kaitan dengan drawing. Dah minat nak buat macam mana kan kan kan (?) 

So aku nak bagitahu. Disebabkan jumlah peserta yang join giveaway ni tak sampai 100 orang jadi aku potong lah hadiahnya. Jangan marah sebab awal awal lagi aku dah bagitahu dalam syarat syarat penyertaan tahu. Apa pun aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak sebab sudi join giveaway aku yang hadiahnya tak seberapa iaitu topup sahaja. Thanks! Aku hargai sangat sangat and aku harap next time aku buat lagi giveaway korang sudi lah lagi support giveaway aku even hadiah dia simple sahaja

So tunggu nanti aku umumkan pemenangnya! Jangan lupa check link peserta masing masing sebab takut ada tertinggal ke tercicir ke. Nanti cakap tak adil pulek. Okbyee!

SENARAI PESERTA GIVEAWAY TOPUP PERCUMA BY ATIQAH NAJIHAH 

Labels:

design by Wanaseoby